Tietoa meistä

Jos on hieman hullu ja yllytyshullu ja saa päähänsä kaiken maailma ideoita, voi niistä joskus poikia jotain mahtavaa ja yrittämisen arvoista.

Taitopaja Kehrä on käsityöalan erikoisyritys, joka toimii Pohjois-Savossa Siilinjärvellä. Tavoitteemme on saada ihmiset kiinnostumaan ja innostumaan käsillä tekemisestä sekä arvostamaan suomalaista käsityötä. Haluamme tarjota matalan kynnyksen kursseja ja työpajoja sekä aloittelijoille että käsitöitä jo enemmän harrastaneille. Toivomme, että tuomme tarjolle uusia, mielenkiintoisia tekniikoita ja aiheita. 

Haluamme myös kuunnella asiakkaitamme. Meille saa ehdottaa ideoita ja esittää toiveita niin kurssien kuin tuotteiden suhteen. Yritämme sitten parhaamme mukaan toteuttaa toiveitanne.

Olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä lähialueiden muiden yrittäjien ja tuottajien kanssa. Jos sinulla on jokin mielenkiintoinen tuote tai kurssi-idea, jonka haluaisit meille myyntiin, ota rohkeasti yhteyttä! 

Kiitos, kun tulit vierailulle Taitopaja Kehrän kotisivuille. Toivottavasti tavataan kursseilla!

  If you're a little crazy and crazy about incitement and get all kinds of ideas in your head, you can sometimes turn them into something great and worth trying.

Taitopaja Kehrä is a specialized company in the craft industry that operates in Pohjois Savo, Siilinjärvi. Our goal is to get people interested and excited about making things with their hands and appreciate Finnish handicrafts. We want to offer low-threshold courses and workshops for both beginners and those who are already more into crafts. We hope to offer new, interesting techniques and topics.

We also want to listen to our customers. You can propose ideas to us and make wishes regarding both courses and products. We will then try our best to fulfill your wishes.

Moi! Olen Enni ja Taitopaja Kehrän yrittäjä. Aiemmilta koulutuksiltani olen ravintolakokki ja lastenohjaaja ja minulla on usean vuoden kokemus myyntityöstä. Mieheni on myös yrittäjä ja meillä on kaksi kouluikäistä lasta. 

Valmistuin keväällä 2023 Käsityön ohjaustoiminnan osaamisalan artesaaniksi.  Oma yritys on ollut haave monien vuosien ajan, mutta oikea idea on puuttunut. Nyt onneksi tuntuu siltä, että oma juttu on löytynyt ja olen valmis kokeilemaan siipiäni yrittäjänä.